Carrie Underwood 'bertunang'

Carrie Underwood adalah bertunang dengan pemain hoki NHL Mike Fisher dari Ottawa Senators. Masih belum ada tarikh ditetapkan untuk perkahwinan tersebut.

Heartthrob senator Mike Fisher dan superstar penyanyi country Carrie Underwood bertunang dan akan berkahwin. Fisher menegaskan pertunangan mereka beberapa saat yang lalu sebagai Senator dipersiapkan untuk pertandingan malam ini melawan Boston Bruins di Scoriabank Place. Menjawap pertanyaan, beliau berkata bahawa sesi soal jawab untuk Underwood pada hari Minggu ini, namun beliau turut menolak untuk memberikan butiran lebih lanjut saat ini.

"Ianya memang benar," kata Fisher. "Kami jelas bersemangat dan sangat bahagia." Pasukan senator Chris .Neil Fisher memanggilnya tidak lama selepas muncul pertanyaan. "I think it's great. It's a long masa datang. Ramai yang patah hati di Ottawa iaitu semua gadis-gadis yang jatuh cinta dengan Mikey," kata Neil.

Agen publisiti Underwood Jessie Schmidt juga mengukuhkan pertunangan tersebut. Dia mengatakan tidak ada tarikh telah ditetapkan untuk perkahwinan, dan juga tidak dapat memberikan butiran lanjut.

Adakah pertunangan ini akan berakhir kejinjang pelamin..sama2 kita nantikan,namun selamat berbahgia kepada pasangan ini.

bahgianya hidup bila nak berkahwin kan.:)
xoxo..

0 comments:

Post a Comment